Schepin d.o.o.
Schepin d.o.o. je tvrtka koja je nastala 2015. godine kao osobno poljoprivredno gospodarstvo s jednom djelatnosti, poljoprivredom. Nakon pogoršanja ekonomske situacije za mala poljoprivredna poduzeća, morali su osmisliti način na koji bi opstali na tržištu. Njihovo rješenje se sastojalo od proširenja poslovanja na djelatnosti vezane za osnovnu djelatnost, poput obnove tla, šumarstva, investiranje u poljoprivredna zemljišta, te stručno poslovno savjetovanje.
Danas Schepin surađuje s klijentima i suradnicima na lokalnoj, državnoj čak i međunarodnoj razini. U zadnjih par godina su obradili oko 700 hektara zemlje i pronašli 5000 hektara poljoprivrednog zemljišta spremnog za investicije i razvoj. Iskoristili su 13% fondova za poljoprivredni razvoj uz pomoć kojih svakodnevno s više od 64 komada opreme obavljaju svoje usluge na najkvalitetniji način za svakog klijenta.
Za tvrtku Schepin osmislili smo jednostavan dizajn web stranice koji sve važne informacije o tvrtki i njihovim uslugama predstavlja na uočljiv i lako razumljiv način. Cilj je prikazati sve kvalitete koje odlikuju ovu tvrtku: obiteljski posao, borba za opstankom na način specijalizacije u više djelatnosti, dijeljenje samostalno stečenih znanja i vještina kako bi cjelokupna industrija napredovala za veće dobro, održavanje kvalitete rada na najvećoj razini.

Posjetite stranicu tvrtke Schepin d.o.o. i saznajte više o njima i njihovom putu razvoja.

https://www.schepin.hr/

Kratki prikaz straniceUkoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem naše web stranice , ili na Facebook, LinkedIn ili Instagram stranici.

Podijeli:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Pročitajte i ostale novosti

Instagram Reels

Saznaj više o Instagram Reels, kako su nastali i kako ih napraviti s lakoćom.